Om Oss

Smycken är vår passion och vi vill förmedla en känsla av omtanke och glädje genom att alltid ge våra kunder god service och högsta kvalité.

 

Vellinge Ur och Guld är en guldsmedsbutik med brett sortiment av välkända varumärken i kombination med personlig service och en genuin hantverkskunskap. Vi grundades i oktober 1972 och är idag en modern guldsmedsbutik med trendiga varumärken. Kreativa tankar, varsam hantering och exakta rörelser är våra viktigaste verktyg.

Vi säljer klockor, smycken, förlovning & vigselringar, bestick samt dopgåvor från kända varumärken. 

Vi arbetar hela tiden med att utveckla butiken och hitta nya unika i trendiga smycken till våra kunder. Vi erbjuder det senaste inom smycken och vårt utbud uppdateras kontinuerligt. Ett urval av våra leverantörer är Aagaard, BJØRG, Svedbom & CO, Gense, R & C, Schalins of Scandinavia, Dacapo, Lene Visholm, Kranz & Zielger, Lene Visholm, CC Juvel, Victor Janson, GEMINI smycken, Per Borup.

Hos oss hittar Ni ett stort utbud av klockor för alla tillfällen. Vi har ett brett sortiment av både herr- och damklockor från de hetaste märkena samt moderna klassiker. Vi säljer klockor från en lång rad kända märken såsom Tissot, Certina, Diesel, Calvin Klein, Swatch, Armani, DKNY, Burberry, Gant, Esprit, D & G, Citizen, Longines, Jacques Lemans, Christina Design London, Ice-watch, Fossil, Boss .

Vår vision är att alltid leverera bästa kvalité med service i världsklass.

 

Varmt välkommen!

Jimmy & Birgercopyright line.png (358 bytes)
©Copyright 2011. Vellinge Ur & Guld. All Rights Reserved.